Hurtige lån

Lån op til 15.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu.


Nogle gange har man bare brug for hurtige penge – det kan være, hvis bilen skal repareres eller hvis man har andre akutte og uforudsete udgifter. Det kan også være, at du har lyst til nye møbler – men i sådant et tilfælde er det ikke en mulighed at gå i banken, særligt ikke hvis du er RKI-registreret. 

Hurtige forbrugslån online kan derfor være løsningen. Men hurtige lån er ikke altid billige lån, og man må derfor regne med at renterne og gebyrerne er noget højere end ved andre typer lån. Fordelen er dog, at du får lånet meget hurtigt, og i modsætning til banken, spørges der oftest ikke om, hvad du skal bruge dit hurtige lån til. Så du slipper for at sidde overfor din bankrådgiver og skal redegøre for, hvad du skal bruge hurtige lån til.
Hurtige lån kan ofte tages på nettet eller over mobilen, og der findes mange udbydere, som kan hjælpe dig. Søg eksempelvis på nettet efter søgeord som ”lån penge” eller ”hurtige lån” – og der vil komme en lang række af online låneudbydere. Derefter er det bare at vælge én og derefter udfylde et online ansøgningsskema. Det tager oftest kun et par minutter, hvorefter du hurtigt vil få svar på om du kan låne den sum penge du ønsker.
Det er oftest også muligt for dig, at få et lån trods RKI registrering at optage hurtige lån – men husk stadig på, at du betaler høje renter og gebyrer for at tage hurtige lån. At låne penge over mobilen er ofte en løsning, hvis du står og mangler 1000 kr. sidst på måneden eller hvis du står og mangler penge til en bytur med vennerne. Men som med så mange andre hurtige lån koster det oftest en del at låne penge på denne måde. Det kan dog være nødvendigt, hvis du virkelig står og mangler penge til regningerne sidst på måneden. Undersøg derfor andre muligheder før du kaster dig ud i hurtige sms-lån.

 

Læs mere om forbrugslån