Lån uden sikkerhed

Med et LEASY lån skal du ikke stille nogen former for sikkerhed. Ansøg nu!

Denne side hjælper dig til at låne penge uden sikkerhed. Der flere muligheder for at opnå lån uden sikkerhed. Lån uden sikkerhed er dog ofte svære at opnå når man har brug for dem. Eksempelvis er et forbrugslån uden sikkerhed en lidt modsætningsfyldt størrelse ved det, at man kan have svært ved at opnå det fordi man ikke kan stille sikkerhed for lånet. Og modsat kan man hvis man har mulighed for at stille sikkerhed for sit lån ofte få et lån uden sikkerhed, da man jo har en form for egenkapital at trække på. Ja det er et paradoks.

Der er dog en række låneudbydere som forsøger at udnytte dette hul i lånemarkedet ved at tilbyde lån uden sikkerhed og du kan opnå lån uden sikkerhed fra 500 til 15000 og op til 300000 kr uden sikkerhed. Men du skal afsøge markedet og være skarp - vi hjælper dig! Se dig om på disse sider eller læs her: RKI ingen hindring.

 

Et par ofte stillede spørgsmål er:

Hvordan man stiller sikkerhed?

For at afgøre om man evt. kan stille sikkerhed er det vigtigt, at vide hvad der er gode genstande til sikkerhedsstillelse, de klassiske er; hus, bil, båd, campingvogn eller evt. hvidevarer og elektronisk udstyr. Udfordringen ved lån med sikkerhed er blandt andet, at der er omkostninger forbundet med oprettelsen af sikkerheden og derfor er lån uden sikkerhed nogle gange blot mere interessante fordi det gør dem billigere som hvis det er et tidsmæssigt kort lån man har brug for. 

 

Hvad sker der hvis man ikke betaler afdrag til tiden?

Ved lån uden sikkerhed kan udlåneren ikke inddrage den genstand som et lån er ydet i forhold til - i modsætning til lån med sikkerhed.

Det første der sker er at der udsendes en rykker på beløbet, og hvis der stadig ikke betales ofte også en anden rykker hvor der så tilføjes et gebyr. Derefter oplyses det ofte at man vil blive meldt til RKI og sagen vil gå til inkasso og måske rettens vej. Så i yderste konsekvens hvor en långiver ønsker at få sine penge igen ved lån uden sikkerhed må långiveren gå rettens vej - hvilket selvfølgelig ikke er noget man skal ønske sig endsige stræbe mod! Lån udens sikkerhed skal tilbagebetales på lige fod med alle andre lån.