Lån

Et lån er et begreb de fleste bruger om ikke dagligt så ofte. Og de fleste vil også på et tidspunkt have behov for at optage et lån og stifte gæld. De fleste lærer om det at låne tidligt i livet, man låner forskellige ting hos andre som så leveres tilbage og så er det ude af verden. Når vi taler om finansielle lån er der nogle elementære ting som ofte indgår i de overvejelser man skal gøre sig. Det kan stilles som en række spørgsmål som tit vil blive stillet af en låneudbyder:

Hvor meget skal lånes og hvor længe skal man låne?

Hvad er lånerens indkomstforhold, dette er vigtigt for en långiver da det angiver sandsynligheden for at man kan tilbagebetale lånet.

Er man registreret som dårlig betaler i feks. RKI - bemærk der kan opnås lån hor RKI ingen hindring er.

 

Skal du finde en bank til optage banklån, forbrugslån, boliglån eller realkreditlån, styrke din pension, foretage investeringer, så er her samlet en række af de muligheder der findes for at finde lige det du har brug for. 

Et lån kan kaldes alt fra privatlån, billiglån og til kontantlån - men i bund og grund er budskabet det samme. Du mangler kontanter 
Der er også samlet en oversigt over en lang række af de danske banker så du kan finde en bank, sparekasse, realkreditinstitution mfl. og andre finansielle virksomheder som kan være til din hjælp som finansiel forbruger.

Det er vigtigt at undersøge forskellige tilbud og muligheder så man kan lave en sammeligning af lånene og de betingelser der tilbydes.

God fornøjelse