Mobil lån

mobillån er et et hurtigt lån og det er tit benyttet som et forbrugslån og det tegnes ved at der laves aftale pr. dialog gennem telefon hvad enten det er pr. fastnet eller pr. mobiltelefon. Det får ofte også benævnelsen et smslån og hentyder selvfølgelig til måden oplysningerne primært udveksles låntager og mobil lån udbyderen imellem.

 

Hvad er et mobil lån?

Et lån tegnet gennem telefonen (mobiltelefon eller fastnet telefon) er et nemt og kvikt lån hvor man som låntager nemt og ligetil gennem opkald fra ens mobiltelefon kan opnå nemme og hurtige penge til eksempelvis forbrug. Det sker let og kvikt nemt ved det at du indtaster en tilsendt kode til et af mobil låns udbyderen oplyst telefonnummer og anmoder om et smslån. Så fremsender mobillånsudbyderen en aftale til underskrivelse på at du ønsker at optage et mobillån og angiver som oftest at det sker gennem kommunikation på din mobil. Dette aftaledokument underskrives af dig og et lån indsættes derefter kort tid efter på din konto - ofte er kort tid et spørgsmål om få dage. Det hele sker få dage efter at låneudbyderen har modtaget de nødvendige oplysninger, og så selvfølgelig afhængigt af hvor længe bankoverførslen tager før pengene sættes ind på din konto - husk at der kan ved bankoverførsler fra en bank til en anden gå op til 3 dage når banker overfører mellem hinanden.

 

Ingen krav om anvendelse

Der er oftest ingen eller meget små krav til lån af denne karakter - som det iøvrigt ofte også er tilfældet ved hurtige forbrugslån - hvad angår oplysninger om hvad pengene skal bruges til og som oftest  er der ingen krav om det. Mobillånet kræver derfor udelukkende en enkel og præcis sms kontakt en mobil. Der kan gerne lånes mellem 500 og op til 100.000 kr. Tit er det nemmest hurtigt at få afklaret lånebeløbet ved at gennemgå den enkelte udbyders oplysningsside, eller bedre er det konkret at bede om nogle tilbud hos flere forskellige låneudbydere. Ofte kan der opnås svar indenfor ganske få timer såfremt der rettes henvendelse i deres åbningstid ellers tager det gerne op til 48 timer at få tilsendt et lånetilbud.

 

Sammenligning af lån...

Når man skal sammenligne lån, det være mobil lån som andre lån er det ofte godt at se på ÅOP (årlige omkostninger i procent) Dette er en fast betegnelse for den samlede omkostning ved ethvert lån uanset hvilken type der er tale om. Det væsentlige ved ÅOP er at tallet kræver at udbyderen får indregnet alt. Åop siger ikke noget om, er hvor nemt et lån kan optages eller hvor fleksibelt det kan afdrages eller om det kan afdrages hurtigt hvis man får mulighed for det.   

Se her hvis du vil læse om lån på nettet