Online lån

Få op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her!

Få penge hurtigt med online lån. Det er et hurtigt lån som du vil opleve har en enkel og nem procedure når det skal optages.
Et online lån også kaldet et web-lån er et lån hvor man som forbruger nemt og hurtigt ved brug af internettet online har mulighed for at få adgang til hurtige penge og forbrugslån. Det foregår oftest enkelt og hurtigt ved at du udfylder et ansøgningsskema. Så modtager du en email med svar inden for relativt få timer. Når din ansøgning bliver godkendt fremsendes en forbrugslåneaftale som du underskriver og returnerer. Derefter går der som oftest ikke længe før pengene og dit nye weblån står på din konto. De fleste netlån eller online pengeudbydere stiller oftest ingen eller meget små krav til oplysninger om hvad pengene skal bruges til.
Læs også om forbrugslånRKI ingen hindring lån og lån uden sikkerhed

Der er en række basale oplysninger som oftest ønskes oplyst:

  1. Er du registreret i RKI (Ribers Kredit Institut) 
  2. Navn, adresse og cpr. nr.
  3. Kontonummer hvor pengene ønskes indsat
  4. Beløbstørrelse og tilbagebetalingsperiode

 

Det er som altid relevant at sikre sig et sammenligningsgrundlag ved at indhente to eller flere tilbud eventuelt også andre typer af lånetilbud. Og det er relativt nemt og kan gøres ret effektivt med online lån da hele processen foregår online på nettet og kan udføres fra ens dagligstue blot man har adgang til nettet. Et alternativ som har samme nemme adgang er SMS lån.